Epson-EcoTank-L3110-recenzia-cena-test-hodnotenie-nazory-19-640×480

Autor
Dátum zverejnenia 9. septembra 2019
Obsahuje nasledovné témy

Najnovšie

Ako zaistiť bezpečnosť dát v pohybe?

GDPR čiže nariadenie o ochrane osobných údajov, plným názvom Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016, je už v plnom behu a už sú v rámci EÚ zistené úniky dát a tým pádom padli aj prvé pokuty. Aj v niektorých krajinách mimo EÚ už pristupujú k rôznym variantom podobným tomuto nariadeniu.

28. februára 2020

Konferencia Security 2020 sa zameria na skutočné bezpečnostné incidenty

Najväčšia nezávislá akcia v ČR a na Slovensku privíta medzinárodných expertov na riešenie bezpečnostných hrozieb v kyberpriestore

27. februára 2020

V roku 2023 bude mať prístup k mobilnému internetu 70 % ľudí na svete

V roku 2023 bude viac ako 10 % všetkých pripojení pripadať na 5G. Rýchlosť takéhoto pripojenia pritom bude dosahovať v priemere 575 megabitov za sekundu, čo je 13-krát viac než pri priemernom mobilnom pripojení.

27. februára 2020

Novým Country Managerom spoločnosti Ericsson v Českej republike je Cveto Gašperut

Cveto Gašperut má dlhoročné skúsenosti z oblasti riadenia obchodných aktivít v ICT
Jeho hlavným cieľom je zavedenie 5G sietí medzi zákazníkmi spoločnosti Ericsson v Českej republike
Ďalej sa zameria na 5G vo výrobe, zdravotníctve alebo rozvoj inteligentných miest

26. februára 2020

NETGEAR predstavil novú verziu vzdialenej správy Insight 5.8

Spoločnosť NETGEAR, globálny dodávateľ inovatívnych sieťových produktov pre koncových užívateľov, firmy a poskytovateľov služieb, prichádza na trh s novou verziou vzdialenej správy NETGEAR Insight 5.8.

25. februára 2020

Huawei predstavuje novú generáciu skladacieho smartfónu, 5G produkty a stratégiu pre život s umelou inteligenciou

Spoločnosť Huawei Consumer Business Group (CBG) dnes prostredníctvom globálneho livestreamu predstavila sériu nových 5G produktov, vrátane druhej generácie skladacieho smartfónu Mate Xs. Zároveň objasnila stratégiu, ktorá demonštruje všetky možnosti využitia ekosystému a umelej inteligencie.

24. februára 2020

Vyberáme slúchadlá na šport

Aktívny pohyb je pre mnoho ľudí neodmysliteľne spojený s hudbou. Správne zvolený playlist pomáha totiž prekonať vyčerpania a takmer každého motivuje k vyšším výkonom. To platí pri všetkých individuálnych športoch, či už sa jedná o cvičenie vo fitku alebo beh. Pre tých, ktorým hudba pomáha prekonávať pravidelne sama seba, prinášame niekoľko rád k výberu slúchadiel.

19. februára 2020

MMD predstavuje monitor Philips 243B1

Produktivita a komfort ukryté v eco-friendly dizajne.

19. februára 2020

Informačné technológie ovplyvňujú klímu menej, než si myslíme

• Report Ericssonu skúma klimatický dopad informačných a komunikačných technológií
• Zariadenie ICT predstavujú iba 1,4% svetových emisií uhlíka a spotrebúvajú 3,6% elektriny
• Emisie porovnateľné so spiatočným transatlantickým letom vyprodukuje smartphone za 50 rokov
• Využitím energie z obnoviteľných zdrojov možno uhlíkovú stopu v ICT znížiť o viac ako 80%

17. februára 2020

Huawei FreeBuds 3 – pre vašu lásku ako stvorené

Obľúbené bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 3 prichádzajú na slovenský trh v originálnej červenej farbe, ako stvorenej na Valentína. Pýšia sa ergonomickým tvarom, ktorý sa stará o pohodlie pri nosení a dobre sedí v ušiach. 

14. februára 2020

Odporúčané

G-Shock Mudmaster GG-B100 – karbonová výbava novej generácie

Každý rok fanúšikovia G-Shock čakajú, čo nové nám Casio na hodinárskom veľtrhu Baselworld predstaví. Už sme tak nejako vytušili, že technológiu, ktorú budeme u noviniek vídať častejšie, bude bluetooth. Potvrdzuje to aj nový prírastok Mudmaster GG-B100. Ešte nás ale prekvapil funkciiou krokomeru, živicovým puzdrom zosilneným karbónom a dvojvrstvovou korunkou.

18. februára 2020
TEST

Vyskúšali sme

Recenzia: Dizajnové reproduktory z IKEA Symfonisk sú v skutočnosti prémiová značka Sonos

Zvažujete kúpu reproduktorov z obchodného domu IKEA? Ak nie, mali by ste, pretože kvalita ich reprodukcie nás poriadne prekvapila.

16. februára 2020

Budúcnosť mení tvar: Galaxy Z Flip ponúka nový štýl

Prvý skladací sklenený displej od Samsungu a unikátne užívateľské rozhranie, to je úplne nový mobilný zážitok.

12. februára 2020

Epson EF-100W: Ľahký laserový projektor pre malé izby aj veľké konferencie

Veľa muziky za veľa peňazí alebo zlatý štandard pre laserové projektory?

29. januára 2020

Nový projekt Samsungu pripravuje mladých ľudí na prácu budúcnosti

Svet práce sa mení závratným tempom. Silnie dôraz na neformálne vzdelávanie a žiadané sú predovšetkým zručnosti, ktoré odlišujú ľudí od strojov – kreativita a emočná inteligencia.

9. januára 2020
TEST

Test | Recenzia

Veľké prekvapenie v redakcii: Langie S2, multiúčelový hlasový prekladateľ do vrecka

Prekladač do vášho vrecka LANGIE S2 pre všetkých, ktorí radi cestujete, ale neradi na preklad do cudzieho jazyka vyťahujete svoj mobil.

20. decembra 2019
TEST

Test | Recenzia

AOC X24P1: IPS monitor za dve stovky je ideál na doma i do práce

Každý z nás pozerá na monitor počítača niekoľko hodín denne a je nesmierne dôležité vybrať si nielen ten s pekným, ale aj zdravým obrazom.

18. decembra 2019
TEST

Headset pre hráčov

Test slúchadiel eShark ESL-HS2 KUGO: Zlatá stredná cesta

Elegantné slúchadlá, ktoré stanovujú kvalitatívny štandard pre svoju cenovú kategóriu.

20. novembra 2019

Surfujte doma bez starostí a meškaní s uceleným riešením OneMesh

Technológie sa neustále vyvíjajú vo všetkých oblastiach, a nie inak tomu je u bezdrôtových sietí. Dnes sa vsádza predovšetkým na rýchlosť, plynulosť, kapacitu pripojenia a skvelé pokrytie.

18. novembra 2019
TEST

Káblové slúchadlá pre hráčov

Test Niceboy ORYX X600: Priestorový zvuk imidžovo

Trh so slúchadlami pre hráčov je nepochybne presýtený, čo vplyvom konkurenčného tlaku dáva možnosť získať dobrú kvalitu za rozumné peniaze. Napríklad ako Niceboy ORYX X600.

15. novembra 2019